Den här sidan använder sig av cookies för en bättre användarupplevelse. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Att månadsspara med fasta insättningar över en längre tid, är ett bra sätt att bygga upp ett sparkapital. Ett regelbundet sparande leder till att du köper fondandelar både när kursen är hög respektive låg, vilket innebär att du sprider risken och att aktiemarknadens svängningar jämnas ut. Du kan månadsspara från 100 kronor per månad i en eller flera av våra fonder.

Så här kommer du igång med ett månadssparande

Fyll i blanketten för månadssparande för aktuell sparform nedan och sänd den till oss, så ordnar vi överföringen. Om anmälan är oss tillhanda senast den 15:e i månaden kommer det första uttaget att göras samma månad, annars sker första uttaget efterföljande månad.

Pengarna dras den 28:e varje månad. Om pengar saknas på kontot, görs inget ytterligare försök samma månad. Observera att vi inte skickar någon köpnota efter varje köp utan beloppen som dras månadsvis redovisas på det kontoutdrag som du får varje kvartal.

Tänk på att du måste vara registrerad som kund hos oss för den sparform som du avser att månadsspara, innan du kan lägga upp ett månadssparande.

Blankett för start eller förändring av ett månadssparande

Använd blanketten nedan för att lägga upp ett månadssparande eller för att ändra ett befintligt månadssparande, d.v.s. för att ändra sparbelopp eller för att avsluta ett befintligt månadssparande.

Blanketter för månadssparande